Уважаеми Деви, ще имате толкова натоварен ден, че няма да

...
 Уважаеми Деви, ще имате толкова натоварен ден, че няма да
Коментари Харесай

Куп проблеми за три зодии на Бъдни вечер

 Уважаеми Деви, ще имате толкоз претрупан ден, че няма да имате време освен да пушите, само че и да дишате

Овен

Ваш другар се нуждае от вашата поддръжка. Вашата топлина и предпочитание да помогнете ще бъдат доста значими за него. Не го подценявайте.

Телец

Ще действате с сила, която ще изненада тези, които ви познават. Тяхното удивление от своя страна в допълнение ще подтиква вашата интензивност. Бъдете деликатни със здравето си, рискувате да се преуморите.

Близнаци

Ако разчитате на различен с изключение на на себе си, се пригответе за доста лутане и комплициране. По-добре въобще да не разчитате на ничия помощ.

Рак

Колкото по-висок сте, толкоз по-често ще би трябвало да се кланяте, когато влизате през вратите. Струва си да запомните това, до момента в който се стремите да растете от ден на ден и повече. 

Лъв 

Това е ден, в който да се отдалечите от проблемите или по-скоро да отдалечите тях от себе си. Празник е - бъдете миротворци.

Дева

Ще имате толкоз претрупан ден, че няма да имате време освен да пушите, само че и да дишате. Бъдете деликатни с новите хора, които срещате през днешния ден - те могат да бъдат източник на проблеми.

Везни

Очаква ви благополучен мотив за празнуване. Ще би трябвало да комбинирате обичайния празник с нещо по-ново, което желае да навлезе в живота ви.

Скорпион

Отложете решаването на всеки въпрос, който изисква безапелационен отговор " да " или " не ". Както и да отговорите през днешния ден, на следващия ден евентуално ще желаете да измененията решението си.

Стрелец

Някои хора безусловно не схващат смешки. Възможно е през днешния ден да срещнете тях. Най-добре е да се откажете от остроумието, към този момент.

Козирог

Прекарайте най-малко няколко часа на открито през днешния ден. В противоположен случай рискувате да се уморите прекомерно рано и да не прекарате празника прелестно. 

Водолей

Това е ден, в който да не влизате в спорове. Бъдете благи и разбиращи. Сега е моментът да се сдобрите с някого, който доста ви липсва.

Риби

Не летете прекомерно високо в фантазиите си. Ще ви бъде прекомерно мъчно да се върнете назад на земята. Придържайте се към елементарните неща. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР